Sweet Dreams
 


English Finnish
    

 
 Tuoteryhmät
 Uutta lisää
s-60102
s-60102
 24,90EUR 12,45EUR 
Sisältää ALV 24% 
 Kuluttajalle
Toimitusehdot
Tietosuoja
Käyttöehdot
Tulostettava katalogi
 Suosituimmat
01.s-30517
02.s-50605
03.s-80528
04.s-50607
05.s-50608
06.s-80523
07.s-80525
08.s-80538
09.s-80539
10.s-80548

 Suomen Vahvimmat
Tietosuoja
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
1. Rekisterinpitäjä

ALD Trade Oy / Sweet Dreams (jäljempänä Sweet Dreams), joiden puolesta verkkokaupan asiakasrekisterin rekisterinpitäjänä toimii

Dan Tu
ALD Trade Oy / Sweet Dreams y-tunnus:2030338-3
Maapallonkuja 2 B, 02210 Espoo
Finland

2. Rekisteriasiat
sähköpostiosoitteesta: myynti (at) sweetdreams.fi vastataan rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin.
3. Rekisterin nimi

Sweet Dreams:in verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Sweet Dreams:in asiakkaiksi rekisteröityviltä henkilöiltä pyydetään heidän henkilötietojaan. Verkkokaupassa voi tilata myös ilman, että asiakkaan tietoja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja kerätään, käsitellään ja käytetään seuraavia asioita varten.
  • Asiakasrekisterin ylläpitämiseen
  • Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen
  • Asiakasyhteydenottoihin
  • Tavaroiden ja palvelujen toimittamiseen
  • Laskutukseen ja maksujen perintään
  • Tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin
  • Suoramarkkinointiin ja etämyyntiin, mikäli asiakas ei ole erikseen tätä kieltänyt.
5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Yhteystiedot: nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten.
  • Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • yrityksen tai yhteisön nimi
  • Asiakassuhteen alkamis- ja päättymistiedot
  • Laskutusasiakkailta henkilötunnus ja yritysasiakkailta Y-tunnus.
Arkaluonteisiksi katsottavien tietojen käsittely tapahtuu ainoastaan Asiakkaan nimenomaisella suostumuksella.
6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Tietolähteenä ovat verkkopalveluiden Asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot.

Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli Asiakkaiden tietojen luovuttaminen ulkopuolisille tulee ajankohtaiseksi, Asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.
8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Sweet Dreams:in laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla, 256-bittisellä SSL salauksella ja muin teknisin toimenpitein.

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

 

 Ostoskori lisää
Ostoskorisi on tyhjä
 Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:

Salasana:

Salasana unohtunut
Luo tili
 Toivelistani lisää
0 tuotetta
 Tarjouksia lisää
s-60208
s-60208
 21,50EUR 10,75EUR 
Sisältää ALV 24% 
 Maksutavat
Paytrail
Copyright 2006 - 2019 Sweet Dreams