Sweet Dreams
 


English Finnish
    

 
 Categories
 What's New? more
s-60105
s-60105
 18,90EUR 9,45EUR 
Inc Tax of 24% 
 Information
Index Page Text
Shipping and returns
Privacy and security
Conditions of Use
Printable Catalog
 Bestsellers
01.s-30517
02.s-50605
03.s-80528
04.s-50607
05.s-50608
06.s-80523
07.s-80525
08.s-80538
09.s-80539
10.s-80548

 Suomen Vahvimmat
Conditions of Use

1. Rekisteröityminen
1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa rekisteröityä asiakkaaksi ja hyötyä rekisteröitymisen tuomat online-palveluedut (esim. tilausten reaaliaikainen seuranta), ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Sweet Dreams:in asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut oleelliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Sweet Dreams rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on maksanut tilauksensa Sweet Dreams verkkokaupan laskun perusteella pankkitilille, ennakkoon luottokortilla tai kun tilaus on tehty postiennakkomaksulla.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on käsitelty ja lähetetty.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei kaupalla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. Sweet Dreams pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Postiennakolla tilattaessa lisätään lisäksi postin kulloinkin perimä postiennakkomaksu.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä neljään (1-4) työpäivää.
4.2. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Sweet Dreams on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Sweet Dreams toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.4. Kaikki Sweet Dreams:in toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Sweet Dreams muuta erikseen sovi.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Ennakkomaksu pankkisiirrolla. Maksusuorituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksusuorituksen suuruus ja tilisiirron tilinumero selviää tilauksen yhteydessä näytettävästä laskutiedoista, sekä verkkokaupan sähköpostitse lähettämästä laskusta. Pankkisiirron viestikenttään pyydämme laittamaan tilauksen numeron
b) Korttimaksut. Vahvistetun siirron jälkeen tilaus toimitetaan asiakkaalle välittömästi. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Sweet Dreams toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy
c) Pankkien verkkomaksut. Lähes kaikkien pankkien verkkomaksut toimivat kaupassamme, Suomen verkkomaksujen palvelun kautta.
d) Lasku - 14 päivää maksuaikaa. Klarnan maksutavalla voit tilata tuotteet ja maksaa ne 14 päivää myöhemmin tai osissa. Maksutavalle tulee 5 eur laskutuslisä

6. Palautukset
6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)sweetdreams.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen ALD Trade Oy, Maapallonkuja 2 B, 02210 ESPOO. Kuoreen on hyvä merkitä suurella myös sana "Asiakaspalautus". Palautuksen mukana tulee olla alkuperäinen lasku tai sen kopio. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

7. Lunastamattomat postiennakkolähetykset
7.1 Lunastamattomista, palautuneista postiennakkolähetyksistä perimme tilaajalta 10,00€. Maksu voidaan siirtää myös perintätoimiston hoidettavaksi.

8. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
8.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

9. Reklamaatiot
9.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut/puutteellinen tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Sweet Dreams:lle, sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)sweetdreams.fi tai postitse osoitteeseen Sweet Dreams, Maapallonkuja 2 B, 02210 Espoo. Virheellinen toimitus palautetaan Sweet Dreams antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Sweet Dreams palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle tai lähettää korvaavan tuotteen.

10. Ylivoimainen este (Force majeure)
10.1. Sweet Dreams ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Sweet Dreams:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Sweet Dreams:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

11. Riitojen ratkaisu
11.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa.

 Shopping Cart more
0 items
 Sign in
E-mail address:

Password:

Password forgotten
Create an Account
 My Wish List more
0 items
 Specials more
s-80522
s-80522
 18,90EUR 9,45EUR 
Inc Tax of 24% 
 Payment types
Paytrail
All content and Images Copyright © 2019 Sweet Dreams
Copyright © 2000 - 2019 osCmax
Powered by ALD Trade Webshop v2.5